Retrospect Q1

Retrospect Q1 - Onze update over de laatste ontwikkelingen van 9to5

6 april 2023

In het eerste kwartaal van 2023 is het team met veel verschillende projecten bezig geweest. Kleine updates, onderhoud van apps, maar ook nieuwe features en algemene verbeteringen. Naast het verbeteren van producten en project, zijn we nu door ‘improvement sessions’ ook druk met het verbeteren van onze workflows.

Voor onze projecten hebben we wat algemeen onderhoud gedaan. Dit blijven we doen om apps up-to-date te houden en te zorgen dat al onze partners van de beste kwaliteit blijven profiteren. Daarom zijn we dit kwartaal bezig geweest met een onderhoudsronde voor TRC, GymVIP, Tevins en YourPrEP. Alle gebruikers kunnen weer gebruik maken van de nieuwste technologieën en de beste prestaties. TRC Pharmacology is een app die basis farmaceutische kennis toont met grafisch materiaal. GymVIP biedt ondersteuning voor sportscholen en sporters om work-outs op maat te kunnen bieden. Makelaars kunnen met Tevins gemakkelijk een voor-, tussen- en eindinspectie doen en ondertekenen. YourPrEP is een app voor PrEP medicijngebruikers, om gemakkelijk het gebruik van het medicijn bij te houden.

Daarnaast hebben we voor onze partner 24baby een nieuwe feature aan de app toegevoegd: een nieuwe feed header. Hierdoor hebben alle gebruikers nu een mooi overzicht van hun zwangerschap bovenaan de ‘vandaag’ pagina. Hier is door middel van pictogrammen en visuals te zien hoe groot de baby nu is en hoe deze er ongeveer uitziet in 3D en in de buik.

Onze eigen producten hebben ook wat liefde gekregen dit kwartaal. De allereerste app van 9to5, nummi, heeft weer een onderhoudsupdate gekregen. Hierdoor kunnen alle dagelijkse gebruikers weer met veel plezier spelen. We zijn daarnaast bezig geweest met het compleet vernieuwen van de website van de Fietskluizen app om een goede basis te leggen voor het vernieuwen van de Fietskluizen app.

Als laatste zijn we bezig geweest met wat interne verbeteringen. Ons offertesysteem heeft een update gehad zodat er nu meerdere handtekeningen kunnen worden toegevoegd. Ook zijn we bezig geweest met algemene verbetering door 'Improvement sessions', lees vooral het vorige nieuwsbericht om hier meer over te weten te komen.

We waarderen alle feedback die wij mogen ontvangen, dit houdt ons scherp en zo blijven wij de hoogste kwaliteit leveren en continu verbeteren. Mocht je een fout tegenkomen of een vraag hebben voor ons, stuur dit dan vooral naar support@9to5.software.

Verrijk uw leven.

Ervaar het verschil met onze intelligente oplossingen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij uw digitale wereld kunnen verrijken.